14 juni: volle supermaan

De zomer ligt op de loer en de dagen zijn alweer behoorlijk lang. Maar voordat de zomer officieel zijn intrede doet, hebben we nog een volle maan op de planning staan. En niet een gewone volle maan, maar een supermaan. Waar de maan van 14 juni voor staat in de maancyclus, wat je allemaal kan voelen en ervaren en wat het effect is van de supermaan hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wanneer je alle voorgaande maanvieringen gevolgd hebt, heb je inmiddels:

  • je wensen op een rijtje gezet
  • een pad gekozen om deze te verwezenlijken
  • gekozen welke wensen je dit jaar gaat waarmaken en welke je uitstelt tot volgend jaar
  • bepaald wat er nodig is voor de groei van je wensen
  • en vertrouwen gekregen in de cycli van het leven

De maan van expressie

De volle maan tussen 17 mei en 16 juni

En dan is het nu tijd voor de maan van de expressie. Tijdens deze volle maan zijn alle voorbereidingen voor je wensen gedaan en in werking gezet. Nu is het tijd om te bepalen waar je extra aandacht aan gaat schenken.

Maan in boogschutter

Deze volle maan staat in het teken van de Boogschutter en staat recht tegenover de zon in Tweeling. Dat betekend een zoektocht naar balans tussen deze twee tegengestelde tekens. Een strijd tussen gevoel en verstand wat kan zorgen voor grote innerlijke conflicten.

Het vuurteken boogschutter is optimistisch, enthousiast, avontuurlijk en toekomstgericht. De boogschutter energie is extreem eerlijk en avontuurlijk. Zij is graag buiten, houdt van plezier maken en is actief. Ze leeft idealen na, is verstandig en zowel fysiek als mentaal sterk. Een echte wereldverbeteraar! Tegelijkertijd is een boogschutter ook tactloos, ongeduldig, nonchalant, eigenwijs en rusteloos.

Supermaan

Een supermaan betekend eigenlijk niets meer dan dat de maan dichter bij de aarde staat in de cyclus. Hierdoor lijkt de maan groter en lichter. Doordat de maan dichterbij staat, is de werking van de maan ook sterker. De impact van de supermaan in boogschutter is een grote drang naar uitbreiding. Je verlangt naar avontuur en vrijheid. Er wakkert onrust in je op. Dit komt door de invloed van Jupiter die je helpt om vol verwachting naar het grote plaatje te kijken. Door de verbinding met Saturnus neem je je plannen serieus en wil je ze vorm geven. Het uitvoeren van je plannen zal niet meteen lukken en zal dus herzien moeten worden. Maar dat is niet erg!

Supermaan symptomen

Door de supermaan kun je last hebben van verschillende bijbehorende symptomen zoals slecht slapen, hoofdpijn, veel dromen, hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Ook kun je gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf.

En vooral die symptomen zijn de reden waarom ik op onderzoek uit ben gegaan. Sinds een dag of 2 slaap ik minder goed, droom ik veel, voel ik me vermoeid en wat duizelig. Wat denk jij? Voel ik de Supermaan in de boogschutter al aankomen?

Bron & credits naar: inspirerend leven & heksen, een handboek voor een magisch leven.